Tilbakemeldinger

Hei Christel!

Takk for gode råd og veiledning etter traumatisk sykehusopphold i utlandet og alt som følger med det i etterkant. NLP-coaching virket overbevisende bra bare med 1 behandling.

Bruker teknikken og fokuset du viste meg videre nå, og det virker så positivt. Du er dyktig, ambisiøs og ikke minst menneskelig og varm!

Tusen takk! Du har mine varmeste anbefalinger!

Heidi Svendsen, Fredrikstad.

———————————————————–

Christel!
I møte med Christel opplever jeg henne som hundre prosent til stede, omsorgsfull og empatisk. Hun evner å skape en trygg atmosfære for samtaler, hvor hun er tydelig og ”to the piont” i sine betraktninger.

Samtalene med henne har gitt meg ro og ført til at jeg har reflektert rundt ulike faktorer på en ny måte som har vært nyttig og lærerikt for meg.

Jente, 33 år Oslo.

———————————————————–

Christel.

Som høgskolestudent med i overkant høye krav og forventninger til meg selv, innså jeg at jeg manglet verktøy til å mestre eksamensnerver og alt et høgskolestudie fører med seg. Jeg opplevde også at egne negative tanker med påfølgende følelser skapte hindringer i livet mitt.

Christel Andersen har guidet meg innover i mitt eget landskap for å få meg selv til å forstå hva det er som gjør meg så liten i mine øyne. Hun har veiledet meg til å selv finne svar på hvorfor ting er som de er. I tillegg har jeg fått mange gode tips om hvordan jeg kan våge meg utpå for å gjøre de endringer jeg vil ha i mitt liv for å leve det livet jeg ønsker.

Lillian, student Fredrikstad

———————————————————–

Hei Christel!
Mye av den indre smerten jeg har båret på over tid, er sterkt redusert eller borte etter samtaler med Christel. Jeg klarer å være mer glad, selv om livet fortsatt ikke er helt slik jeg ønsker meg det.

Videre er jeg forbløffet over hvor treffsikker Christel har vært i synspunkter, råd og veiledning, samt hvordan ting har kommet til å legge seg tilrette på den måten hun har skissert.

Hun hjelper meg også i riktig retning når det gjelder selvutvikling. I tillegg er Christel et varmt og vidunderlig menneske, som det er healing i seg selv å ha kontakt med.

Mine varmeste anbefalinger går til Christel W. Andersen når det gjelder måten hun møter mennesket på, og den hjelp og veiledning hun kan tilby, deriblant healing.

Kristin 45 år.

———————————————————–

Hei Christel.
Takker for kurs i koselige lokaler og dyktige kursholdere, jeg kommer gjerne tilbake.
Ønsker å få lære mere av din kunnskap.

Hilsen Marit Hofstad.

———————————————————–

Hei Christel!
Jeg er super fornøyd med kurset jeg deltok på i november 2011. Det var virkelig verdt det! Du er så dyktig:)
Min bevissthet rundt meg selv og hvorfor jeg handler som jeg gjør er forandret, og jeg er veldig takknemlig for alt du deler!

Klem fra Munira, Fredrikstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>